header image

Kyytilinjan tilausvälityspalvelun asiakkaana nautit kustannustehokkaasta tavasta järjestää tasavertainen ja sujuva tilausvälitys kaikille kuljettajille. Palvelun sisältö määritellään tarpeenne mukaisesti.

Tilausvälitystä avaimet käteen -palveluna

Kyytilinjan tilausvälityspalvelun kautta saat käyttöösi joustavan ja ammattitaitoisen henkilöstöresurssin sekä toimivat ohjelmistoratkaisut. Huolehdimme henkilöstön perehdytyksestä ja resurssin riittävyydestä vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina kellonaikoina.

Tilausvälityspalvelun asiakkaana hyödyt mittakaavaedusta ja kustannustehokkaasta tavasta järjestää tasavertainen ja sujuva tilausvälitys kaikille kuljettajille.

Tärkeimmät hyödyt ovat

  • nopea ja asiantunteva palvelu
  • teknologisesti toimiva ratkaisu
  • resurssin joustava säätely
  • kustannustehokas ja helppo vaihtoehto

Kaikille hyvä asiakaskokemus

Etsimme ratkaisua tilausvälitysjärjestelmäksi, joka mukautuu tarpeisiinne ja vastaa nykyaikaista käsitystä palveluiden ostamisesta ja niihin kohdistuvista odotuksista. Käytettävissänne on mahdollisuus verkkotilauksiin sekä iOS- ja Android-älypuhelimissa toimiva tilaussovellus (linkki mobiilisovellus-sivulle).

Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja tarjoaa kuljetuspalveluita tilaaville asiakkaille sujuvan kokemuksen tilaustapahtumasta. Ystävällinen asiakaspalvelumme on kerännyt kiitosta. Vastaamme puheluihin nopeasti, ja hoidamme tilaukset onnistuneesti ja nopeasti oikeiden kysymysten ja paikallistuntemuksen avulla.

Yhteydenotto

Lomakkeella voit ottaa yhteyttä Kyytilinjaan.

asiakaspalvelija koneen äärellä